En

Runoilija Ahdistoteles

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2016 23:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori vanhus.
 

En minä tätä halunnut
vaikka niin joskus luuletkin.

En valinnut irtonaisia juuria
en vihaa enkä turhautumista.

Et halunnut minusta tällaista
vaan toivoit jotain suurempaa.

En halunnut mitään suurta
mutta en myöskään elämää

jossa joudun vakavasti miettimään
eläisinkö mieluummin ilman sinua.

Selite: 
Vanhojen aiheiden kaivelua, jotkut haavat eivät vain arpeudu.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot