Muutos

Runoilija Ahdistoteles

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2016 23:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori vanhus.
 

Se tulee taas,
minä tunnen sen

Se on nurkalla,
viileässä ilmassa mukana

En tiedä vielä,
mitä tällä kertaa

se tuo mukanaan
ja mihin vie

Olen nähnyt sen
monta kertaa ennenkin

siksi en pelkää
vaan jään odottamaan

Millasen kaihon nyt
se tuo mukanaan

ja millaisen elämän
se tuo eteeni

Ehkä tällä kertaa
mukana olisi parempaa

Selite: 
Nopeaa hajatelmaa tämänhetkisestä elämästä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot