Nimetön

Runoilija Shariana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2012
Viimeksi paikalla: 6.2.2023 10:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.12.1983

Olen monimutkainen, hullunkurinen todella monien persoonien summa. :) Siis ihan tavallinen DID-potilas; erilainen/samanlainen, kuin kaikki muutkin ihmisolennot. Meitä on vain useampia samojen silmien takana. “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.” (Charles Bukowski)
 

Käyttäjän kaikki runot