Kommunikoimmeko koskaan?

Runoilija Shariana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2012
Viimeksi paikalla: 6.2.2023 10:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
21.12.1983

Olen monimutkainen, hullunkurinen todella monien persoonien summa. :) Siis ihan tavallinen DID-potilas; erilainen/samanlainen, kuin kaikki muutkin ihmisolennot. Meitä on vain useampia samojen silmien takana. “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.” (Charles Bukowski)
 

Oliko meidän aikamme tässä
hetki pimeydessä
varjoisassa valkeudessa?

Oliko meillä hetki kaikkeutta
Hetki elotonta - tunteettomuutta?

Meilläkö olisi ollut tarina tässä,
syvässä vedessä
vailla totuutta?

Meidän aikammeko olisi ollut valhetta,
sanatonta,
tunteetonta, turhuutemme puheliaisuutta?

Eikö meidän sanoillamme ollut yhteistä kieltä,
emmekö me koskaan lausuneet sanoja samoja, ymmärrettäviä eleitä?

Eikö sanojani ymmärretty,
eikö lauseitasi muistiini tallennettukaan?

Me olimme unelmaa,
liki rietasta tarinaa.

Me olimme sanoja sanomattomia,
eloa vailla tietoa ja tarinoita.

Koskaan et minua nähnyt.
Koskaan en sinua kai kuullut.

Tuhottu jo.
Unohdottu huomenna.

Kerrotko minulle tämän päivän sään?

Selite: 
Muisteloita muutaman oluen äärellä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pilvipoutaa ja kuuleville kuurosateita.
 

Käyttäjän kaikki runot