Oikeasti...

Runoilija Blue Child

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tule, katso, kosketa.
Halaa, suutele, rakasta.
 

Hän on vielä niin nuori,
vaikka vanhalta näyttää.
Näkyy pelkkä ulkokuori,
voi silti unelmat täyttää.
Sisimpään tarvitsee uskaltaa,
jos oikeasti haluaa rakastaa.

Selite: 
Pelkkä ulkokuori ei merkitse mitään, on myös katsottava syvälle sydämeen...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on tosi hyvä, kaunis

tää on vaiks kuinka hieno..:)

 

Käyttäjän kaikki runot