Kysymykset ilman vastausta

Runoilija Blue Child

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tule, katso, kosketa.
Halaa, suutele, rakasta.
 

Uskoin, että sinussa on sitä jotain.
Jotain, mikä saa sinut aina tekemään oikein.
Uskoinko turhaan?

Vielä tänäpäivänäkin mietin, miten meidän
oli käynyt, jos olisit tehnyt toisin.
Olisitko vielä luonani?

Selite: 
Tuli jotenki sama ajatus kun tossa edellisessä runossa, mut näin se vaa menee...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot