Kuolema sylissä

Runoilija Blue Child

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tule, katso, kosketa.
Halaa, suutele, rakasta.
 

Pienen kätensä hän ojentaa,
haluaa lähteä jatkamaan.
Jos olis joku ketä rakastaa,
vois lapsi jatkaa unelmaa.
Mutta yksin jäi hän maailmaan,
peloissaan lähtee kulkemaan.
Yksin kuolemaa sylissään kantaa,
jollekkin toiselle sen haluaa lahjoittaa.

Selite: 
pöh... tuli vaan jostain...^^
Kategoria: 
 

Kommentit

Oho.
Tämä oli hieno. Vaikuttava. [tosin tykkään enemmän ei-niin-runollisesta kielenkäytöstä, mutta silti.]
Tykkään siitä, kun loppu saa lukemaan runon uudelleen. Kiitos, tämä on... tyyli. :)

 

Käyttäjän kaikki runot