~*~*~*~

Runoilija Blue Child

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tule, katso, kosketa.
Halaa, suutele, rakasta.
 

En koskaan unohda
sitä iltaa,
sitä kylmyyttä,
sitä tuskaa,
Jonka sinä sait aikaan,
veit minulta sen,
elämäni tärkeimmän ihmisen,
olisit vain pitänyt silmäsi auki,
kuunnellut mitä minulla oli sanottavaa.
Mutta viina oli sinulle minua tärkeämpää,
viinan juonti oli sinun määränpää.
Olit tehnyt sen kerran, nyt kahdesti,
on aika sanoa "hyvästi..." =,(

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihunan lyhyt ja kertoi oikeaa asiaa... Ja IHANA muutenkin!!!

 

Käyttäjän kaikki runot