Hei muru me ei nähä huomenna

Runoilija JeBa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on todellakin..
 

Itken vuokses kyyneleen
vuokses valvon huomiseen.
joka päivä nähtiin
ja piti jatkaa siihen tahtiin.
hei tyty oot parasta,
niin helvetin rakasta.
kiitos, että tutustua sain
tätä elämältäni hain.
aina ystäviäkö eikö?

Rakastan sua helevetin paljon <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

(voiko rakastaa helvetin paljon?)

Kaunis kirjoitus jälleen. Lisään itselleni uuden runoilijan suosikkeihini :) pidän sinun runoistasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot