Lauralle.

Runoilija JeBa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on todellakin..
 

Tyttö on uskomattoman tärkeää ja ihanaa
kuinka sen sulle voisin kertoa?
sun sanat ovat kauniita
en voi koskaan unohtaa niitä...
saat mut itkemään ja nauramaan
hymysi saa minutkin hymyilemään.. :)
Jos nään sinun itkevän
myös minä alan itkeä.<3
sanasi ovat liian kauniita ollakseen totta :>
meillä on ollut riitoja ja kaikkea muuta meidän välillä
mutta sade on huuhtonut entisen.<3
unelmani on, että ystävyys on kestävä
sen eteen on paljon tehtävä
Pidän kiinni niin lujaa kun annat minun pitää
jos menetän sut ei mulle ole melki mitään.<3
uskothan, että olet rakas?
Uskothan, että välitän susta?
Uskothan, että Haluan aina rakastaa sinua?
Uskothan, että olet korvaamaton tyttö mulle.<3
pelko menettää sinut valtaa minut...

Selite: 
Tää on Mun ystävälle Hyvälle.<3 Jolle haluisin kertoa kuinka rakas se on mulle kuinka välitän siitä ja ikinä en menettää haluaisi.<3 laav you beib forever.<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot