Älä Päästä

Runoilija JeBa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on todellakin..
 

Ollaan hetki kahden vain hetki,
tehdään yhdessä elämän onnellisin retki.
Älä pyydä minua koskaan unohtamaan,
tulen aina sinua rakastamaan.
Ollaan, kui joskus silloin?
Tule takaisin rakas,
en koskaan saa sua takas.
Olet ykkönen sydämessäni, mielessäni.
Teen mitä vaan, että olet taas vieressäni,
ilman sua en tiedä mitä teen elämässäni.
Mitä tein väärin?
Kerro koitan parantaa tapani parhaan mukaan,
sua ei kultaseni korvaa kukaan.
Päivä päivältä rakastan enemmän.
Nään sut koulussa joka päivä tuntuu niin helvetin pahalta, haluisin tulla ja halata,
sen olen koittanut sinulta salata.
Sä tekisit mut onnelliseksi, ihmiseksi.
Mä kaipaan sua, mutta tyttö kulta haluan silti, että sinä olet onnellinen, kun minulla siihen ei ole mahdollisuus.

Meijän ystävyys oli liian kaunis tarina rikottavaksi.
meitä onnellisia oli ainakin kaksi
sinä ja minä.
Olen koittanut pukea mun tunteita sanoiksi, mut se ei ole onnistunut oot niin helvetin ihana.

Selite: 
runon synty oli itkua, menneitä ja sanomaa, että rakastan sitä tiettyä tyttöä paljon.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hajuseni, olet kovin hyvä tässä hommassa.<3

Tää kosketti, tuli mieleen eräs oma ystävä suhde joka meni poikki... Kauniisti kirjotettu.

 

Käyttäjän kaikki runot