Vuoren puolella

Runoilija Sanie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Cause when you're back against the wall, that's when you show no fear at all"
 

Olen nähnyt sen niin monta kertaa
Katoamisen vuoren taakse
kapean ranteesi liikkeen
sanot aina näkemiin, et koskaan hyvästi

Virheetön puna huulilla
Jo vuodet samaa sävyä
Muita ei ole tarjolla, mutta muita ei tarvita
Tarvitsen vain sinua

Ylpeä Ural nielee vuotemme
Makaan kaivoksessa ja odotan toivoa tai romahdusta
kumpikin sinun vuoksesi

Jokainen isku on uusi toivo
ehkä jo huomenna
löydän sen oikean kiven
taon siitä sormuksen
ja palaan Pietariin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot