Minä itken hitaammin kuin sinä

Runoilija Sanie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Cause when you're back against the wall, that's when you show no fear at all"
 

Katso, on tullut aika jolloin
Minä itken hitaammin kuin sinä
En siksi ettenkö kestäisi
kaikkia näitä vuosia
Vaan siksi ettei mikään riitä

Ottaa etäisyyttä saadakseen sitä
Ja kun tilaus on pöydässä, ei maistu enää miltään
Kaipaan alati omaa omenapostia
Yhtä ja toista ystävää jolle jakaa maailman paino
ja itkeä silmät kiinni

On vaikeampi myöntää negatiivisia piirteitä
Itsessään kuin toisissa
Ja silti viljelen niitä itsessäni jatkuvasti
Toisinaan vuoroissa
Joskus jatkuvasti
Ja silti minä itken hitaammin kuin sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monelle varmaan tuttu tunne.Hyvä runo.

suosikkeihin, osui omiin kokemuksiin.

tosi hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot