Leima

Runoilija Sanie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Cause when you're back against the wall, that's when you show no fear at all"
 

Kun kuluu tarpeeksi aikaa
Sitä huomaa olevansa ratki
Ei tarvittu kuin yksi
toinen
hetki
Ja olen halvempaa kuin viini Euroopassa

Muista etten ottanut sinua mukaan
Etkä sinä halunnut tulla
Ei omistussuhteita
Ei kirjettä, ei postileimaa.

Saatan olla monia asioita
liikaa kaikkea mitä piti
liian monta hiljaisuutta
Liian vähän sinun.

Selite: 
räks.
Kategoria: 
 

Kommentit

upea runo

Sun kirjotustyyli on kivan omaleimainen ja raikkaan kuuloinen. Ja tähän kyllä tykästyin eritoten.

Ja kiitokset arvostelusta.

 

Käyttäjän kaikki runot