Puutarhassa asuvat eläimet

Runoilija Sanie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Cause when you're back against the wall, that's when you show no fear at all"
 

Maistut suolaiselle
Nilkoissamme pyörii tuttu kullankeltainen kissa
Se tietää miltä minusta tuntuu.
Ilmassa leijuu takertuvia oksia,
Ikävä jättää jäljet
sillä tämä on minulle
täysin ehdoton ihmissuhde.

Puristan ajatusta kämmenissäni
Osaan sen ulkoa,
asun siinä.
valaiset yötä kuin puutarhassa asuvat eläimet
Tahdon poimia sinut, olet karviainen!
sillä tuoksut eiliselle kuutamolle,
humalalle ja mustikoille

Sinun on vaikea jäädä
mutta minä en kanna huolta enkä selkäreppuasi,
jääpuikotkin sulavat hitaasti
Epäröit, tahdot juosta
Mutta minä luotan,
olen sinun puutarhasi eläin.

Selite: 
aika jännä
Kategoria: 
 

Kommentit

"Sinun on vaikea jäädä
mutta minä en kanna huolta enkä selkäreppuasi,
jääpuikotkin sulavat hitaasti
Epäröit, tahdot juosta
Mutta minä luotan,
olen sinun puutarhasi eläin."

kaunein kohta runossasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot