Karkuun Sinua Kohti

Runoilija PEZdirector

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä seisot siellä laiturin päässä
ja vaikka meri myrskyää siellä
näyttää rauhalliselta olla.
Ja täällä juostaan helvetin kovaa
karkuun sinua kohti
sinne laiturin päähän
jossa meri myrskyää.

Sinulla on ne siniset shortsit
ja se rasvainen tukka,
ne enkelin kasvot.
Ja minä pelkään että katoat pois,
kun tunnistan epäjumalani,
näet aaven tulevan sinua kohti
täältä mistä aurinko paahtaa.

Meidät on kummatkin tehty jäästä,
kivestä ja vapauden tai hellyyden
kaipuusta.
Me juoksemme helvetin kovaa
karkuun, minä sinua kohti,
sinä kauemmaksi
sinne laiturin päähän
jossa meri myrskyää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tääkin on hyvä runo. Suurta tunnetta. Hyvin runoilet!

 

Käyttäjän kaikki runot