Nimetön

Runoilija PEZdirector

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuhkaa sataa tänä yönä
ja tuhka peittelee meidät uneen.
Tänä yönä eivät tähdet lennä uniin,
tänä yönä on vain liian kylmä tai liian kuuma.
Ja eksyneet etsivät kotia, jossa aloittaa alusta,
lähdettä, joka korjaisi epämuodostumat,
vääntyneet sydämet.
Tuhkaa sataa tänä yönä
ja tuhka peittää taivaan.
Ja joku tuomitsee eksyneet etsimään pimeässä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot