Nimetön

Runoilija PEZdirector

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä huoneessa ei ole edes paikkaa missä istua,
vain pöly, joka peittää muistoja saa täällä levätä.
Nämä seinät on maalattu kivuksi ajatuksista,
joihin sattuu liikaa,
joita loppu puristi liian kovaa.
Joku pyyhki pois kaikki hyvät ajat,
joku pyyhki pois kaiken hyvän.
Joku heitti pois avaimen unohtaen minut sisään.
Mitkä nurkat minun tulisi siivota,
mitä ovea raapia ja hakata saadakseni luvan kaivata
Ihmistä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot