Nimetön

Runoilija PEZdirector

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ole yhä täällä,
missä kädet vapisevat ja ruhjotut kaipaavat
huulia suutelemaan haavoja,
nuolemaan pois ikävää.
Ole yhä täällä,
kielen päällä joka sanoi sinulle hyvästi,
silmissä jotka eivät osanneet itkeä menetystä.
Ole yhtä täällä,
tässä kädessä, tässä huoneessa
jossa kaikuu kaikki vilppi ja valhe,
kaikki pahuus ja itsekkyys,
tämä tyhjyyteen nääntyvä aave.
Ole yhtä täällä!
Hoivaa ja suojele sitä hyvyyttä, sen varjoa, sen pisaraa, joka onnistui
piiloutumaan möröiltä peiton alle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot