kaipuu

Runoilija hartsa-65

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

satunnainen kirjoittelija. saa opettaa lausentamaan. oppi tervetullutta kiitos.
 

on olemassa vain sinä ja minä.

vain katseita ja tunteita, ilman sanoja.

tarvitsemmeko mitään muuta, ymmärtääksemme toisiamme.

kaipuu aina syliin ja suuri ikävä.

ystäväni, rakastan sinua missä ikinä kuljetkaan.
pala sinusta aina mukanani.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot