Katse

Runoilija hartsa-65

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

satunnainen kirjoittelija. saa opettaa lausentamaan. oppi tervetullutta kiitos.
 

miten kaunis oletkaan,
joka kerta.

Kuin mystinen veistos, joka viekottelee.

Tuo katse,
kuin mystinen meri johon hukkuisin.

Saaden sydämeni matkaamaan maailmalle,
etsimään sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot