paluu

Runoilija hartsa-65

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

satunnainen kirjoittelija. saa opettaa lausentamaan. oppi tervetullutta kiitos.
 

yksinäisyys, kuin kuolonkankeus ympärilläni kaiken loputtua,
kaipaus,
sanat jotka unohdin kuiskata ennen lähtöäsi.

sen, ilon, sen tuskan,
kaiken yhteen kietovan.

surunkin keskellä,
muistan rakkauden tunteen.

palaen halusta kokea sen uudelleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot