rakkauden liekki

Runoilija hartsa-65

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

satunnainen kirjoittelija. saa opettaa lausentamaan. oppi tervetullutta kiitos.
 

mietin, katsoen tähtiin, palaen tulessa,

olet kuin vuori, elämässäni.

palan edessäsi, täydellä liekillä.
palatko sinä sylissäni.

uskallatko, jos pyydän.
kun halajan sinut.

olet vain se yksi, kirkkain tähteni.

maailmani edessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus vaatii välillä rohkeutta.

Polttavaa rakkautta, kaipuuta, tunteelle antautumista, tykkään. Hyvää syntymäpäivää!

kiva kutsuva runo

Rakkauden liekki. Kysymyksiä, kysymyksiä. Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot