Lupaukset

Runoilija unhappy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihminen.
 

Kerrot tyhjiä lupauksia
Sillä ainut mitä kuulen
ovat loputtomat valheesi
En kestä lupauksia
ilosta ja onnesta
Ne ovat mahdottomia
Et vain sitä tunnusta

Tyhjät sanasi seuranani
Pakko jatkaa minun on matkaani

kertosäe:
Meidän olisi jo aikoja sitten
pitänyt kääntyä eri poluille
Nyt lähden, silti tiedä en
miksi tuntuu näin väärälle

Katsot silmiini ihmetellen
Kysyt, miksi näin teen
Mutta kun en tiedä,
katoan vain muuhun liikenteeseen

Tyhjät sanasi seuranani
Pakko jatka minun on matkaani

kertosäe

Nyt lähden, silti tiedä en
Miksi tuntuu näin väärälle

Selite: 
ja vaihteeks suomeks, tääkii jo jonkii verra vanha
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot