Ahdistus

Runoilija unhappy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihminen.
 

Tähänkö on tultu
tässäkö on loppu?

Jää altamme murtui,
ei kestänyt enää
Rintaani koskee,
viiltävä kipu iskien
nurkan takaa yllätti
ei varoituksen sanaa

Nyt on liian myöhäistä
En jaksa enää
Henkeni salpautuu

Ystäväni, rakkaani
erotessamme sanon hyvästi
Pakko.
Minuun sattuu

Selite: 
kirjotettu joskus syksyllä -07
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot