Raskas lasti

Runoilija unhappy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ihminen.
 

Yksin matkalla
virran mukana
lasti raskas taakkana
ei mitään tukena

Mihin tarttua
oksat vain kadonneita
Väistämättä alkaa
syvyyksiin vajoaminen

Heinänkorsia näkyvissä
mutta liian heikkoja yhdessäkin
taakalle raskaalle
lastille valtavalle

Ei tulosta
Tarve liian suuri
En enää pinnalle yllä

Uppoan syvyyksiin

Selite: 
sekava...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot