Sanoit niin

Runoilija Gini ToniK ja maissihiutaleet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Talvella valo ei kärsi inflaatiosta.
 

Rakastan
maailmaa
vaikkei se kaikuun
vastaakkaan.
Mut se kauniilta näyttää
talviaamuna

Erottiin
siit viikko on
nyt kuinka korvaan
nautinnon?
Kerroppa se
krapula-aamuna

Miksi lähdit, kerroit jo
mutta taidan olla hieman
tampio.
Kun kaikki mitä toisillemme kerrottiin
vielä kerrattiin ja unohdettiin
"Pitäis olla katsekontaktii"
- sanoit niin

Lauri jälkeen
kuosien
sen ehdotuksen
kuuntelen:
"Ilta on nuori
lauantaiaamuna"

Kun eilenkään
tiennyt en
niin yhtään fiksumpi
lie nyt en.
Jos se mieltä lämmittäis
kylmänä aamuna

Kaikki mitä toisillemme kerrottin
vielä kerrattiin
ja unohdettiin
"Asiat menevät vituiksi,
mutta niin me kasvamme
taimista puiksi"
Ai aikuisiksi?
Miksi
sanoit niin?

Selite: 
Elliott
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot