Vahinkolapsia

Runoilija Gini ToniK ja maissihiutaleet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Talvella valo ei kärsi inflaatiosta.
 
 -Mikä on suureiden suure?

Kysyin fysiikan maikalta...
Hän naurahti, irvisti
ja poistui paikalta.

Kotona jääkaappi avautui,
näkyi pilaantunut kermaviili.
Ja
sisääni käperryin
kuin haavoittunut siili.

Isä lensi Thaimaahan
uutta ystävää tapaamaan.
Pysyin äidin luona,
siitä huolimatta selkään saan.

Ei kai ihminen ole suure,
jos sielu sen ruumiissa on.
Jos
vain rakastut juureen,
on runko tarpeeton.

Me olemme vahinkolapsia
ei mitään tekemällä tehtyjä.
Sattuman sanelemia.
Sateen tuomia sieniä.
Eikä mikään meitä saa
kohtaloon
tai mielenrauhaan
uskomaan.


Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot