Otsaani kirjoitettua

Runoilija Gini ToniK ja maissihiutaleet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Talvella valo ei kärsi inflaatiosta.
 

On häpeä sanoa:
"hummeripää"
Parrakas mies
jolla viiniä ja leipää
Upotat minut
kuin ranskalaiset perunat
Kaksi miestä viivoilla
Liikaa limettiä

Näillä linnuilla on parvi
ja ne varvista veloittavat
Etsit perillistä
ja taistelet lisääntyäksesi
Pukeudut myös sirukortteihin
Näen sinun laittavan kätesi
kuumalle hellalle

Se ratsastaa naamallani
Varjotkin jäätyvät
Paholainen antaa tarkoituksen
se jarruttaa sitten kun maadut
Siellä bändikin hajoaa
Merestä kasvaa ruista
Vapaa tahto raivoaa
saaden taivaan palamaan
Kaikesta hunajastasi
mehiläinen murtuu
ja syksyllä putoaa
Viimeisenä päivänä
meille pilapuhelu soitetaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot