Kuivanmaan kapteenin kadonneet sivut

Runoilija Gini ToniK ja maissihiutaleet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Talvella valo ei kärsi inflaatiosta.
 

Rankka päivä
takana.
Tänään on hyvä päivä
kuolla.

Kävyt piirittäneet
pyörätelineen.
Nurmikko
on ajettu.

Jumalan
siunausta?
Vai
jauhelihat
sulamaan?

Ajatuksen virrassa,
kapteenin lokikirja.
Kuvailee totuutta
vaikeaselkoista.

Ajatuksen virrassa,
sinilevälauttoja.

Ajatuksen virrassa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot