Jännevirta - Jään/en

Runoilija Gini ToniK ja maissihiutaleet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Talvella valo ei kärsi inflaatiosta.
 

Olen ikuinen
opiskelija
vaikka KELA ja
keliakia
minua vaivaa

Kun Instrumi ja
Justitia
taas harmittaa
niin täytyy vaan
kuvetta kaivaa

'Misä, misä, misä
on Taivaan Isä?'
Kysyy oululainen
nainen
Sille sen kertoisin
jos kertosäkeen
muis-
tai-
sin
(ä)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot