Nopea rakkaus

Runoilija Eskander

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele mitä luet, älä lue mitä ajattelet.
 

Jotain annettavaa,
jotain sellaista,
mistä en olisi ikinä uskaltanut
edes unelmoida

Sinä,
miten kehtasit

Annoit minulle,
uuden toivon,
nopean rakkauden

Kaiken sen,
ja vähän vielä
enemmän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. Aihe ja tarina tekstissä on liikuttava ja varmasti montaa koskeettava. Yllättävän yksinkertaisella asulla olet saanut luotua herkän tunnelman. Hieno.~

 

Käyttäjän kaikki runot