Salaa heikko

Runoilija Eskander

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele mitä luet, älä lue mitä ajattelet.
 

Tämä kipu,
tuska,
mitä voin tehdä?

Haluan nukkua,
kello on kymmenen,
Täällä on liian kuuma.

Istun sängyllä,
henkeä pidättäen,
sanat vaanivat minua.

He istuvat yläkerrassa,
nauraen.

Koko illan olen itkenyt,
sisäänpäin,
kauhuissani.

Kuunnellut idiootteja,
yhtä rakasta,
toista petturia.

Kaikki minussa tärisee,
äänenikin.

Mutta puhuessani,
kasvot,
ne muuttuvat ilmeettömiksi,
pulssini hidastuu.

Ja,
teen itsestäni välinpitämättömän.

Sillä en halua olla,
heikko.

Jos jaan kaiken,
mitä minulla on,
aiheutan tuskaa muille,
mieluummin pidän sen kaiken itselläni.

Koska,
en tiedä mitä muut kärsivät jo,
joten minä kyllä kestän vielä vähän lisää.

Toivon että se loppuu.
Se on ainoa toivomukseni.

Toivoisin että olisin vähän vanhempi,
ja vähän onnellisempi.

Taidan toivoa,
liikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot