Sydän hiljaa

Runoilija Eskander

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele mitä luet, älä lue mitä ajattelet.
 

Minä itken.

Joskus,
salaa,
hiljaa.

Niin ettei kukaan
koskaan epäile,
että sydämeni väpättää,
salaa ja hiljaa,
suruissaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeän koskettava runo.

Herkkä ja ihana. Kipeä.

Yhdyn edellisen kommenttiin. Kiteytit tässä hyvinkin tutun tunteen oivallisesti.

Hiljainen ja särkynyt, kipeä sydän ja herkin kaikista. Tähän on helppo samaistua ja jäääd hiljaa kuuntelemaan äänettömiä kyyneleitä.

 

Käyttäjän kaikki runot