Me

Runoilija Eskander

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattele mitä luet, älä lue mitä ajattelet.
 

Me,
kaksistaan,
erikseen,
toisistaan.

Yhdessä,
kaukana,
lähellä.

Poissa,
täällä,
lähdetty,

kuitenkin
sydämessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava. Valitettavan hyvin voin samaistua tähän.

 

Käyttäjän kaikki runot