Runosuonenkuivumis-runo

Runoilija kesäduunari

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2005
Viimeksi paikalla: 25.12.2022 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järkeä päähän ja muuta kaikkee, minkä joku toinen on jo joskus sanonut kyllä.
 

Kultasuonikin ehtyy aikanaan
Nyt oli minun sanojeni vuoro
kuivua ja rapistua pois

En saa enää ilmaistuksi
sitä mitä haluan

en keksi enää mitään
mitä ei olisi jo kirjoitettu
päässäni ei ole enää mitään
mitä voisin kirjoittaa sieltä pois

Nyt olen vain kuori
joka on kertonut ajatuksensa
ja vaikka kuoren alla on sielu
se näkee nälkää
ja on kuolemaisillaan janoon

silti kituu hengissä
eikä tiedä viimeistä päiväänsä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eipä ole sammunut runosuonesi vielä.
Runon loppu antaa jotenkin ajattoman tunteen.

Itsellä on liian usein samanlainen olo, kun ei enää pysty kirjoittamaan, lyö päässä tyhjää. Hienosti kuvailet sitä tunnetta. Pidän tästä.

Raps, ruostetta.
rups, rakkautta.
tyhjyyttä.

Anteeksi, päiväys on vanhentunut, voinko saada uuden tuotteen.

jännä tää runo. tuntu että se kerto musta. tällaista sattuu.

 

Käyttäjän kaikki runot