Huuma

Runoilija FreeBird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005
Viimeksi paikalla: 16.4.2020 20:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

240408 188 runoa
 

Humahtaen käy
onni päin naamaa

tulvahtaa teiltä
tietämättömiltä

valaisee sielun
samalla varoitellen

ettei hetki ehkä
kestäkään

Jää silti leijumaan
vierii joka nurkkaan

Purskahtaa ulos nauruna
hymynkareena ujona

Avaa silmät sumusta,
kuin olisi aina ollut

näin onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanainen runo!

Onnen täyteinen runo,
jossa tosiaan hehkuu huuma.
Sanavalinnat onnistuneita!

Tämä on se kevät joka kiemurtelee ihon alle ja saa hyvällä tavalla hulluksi huumallaan. Kuin oman ihoni alta kirjoittelit, pidin kovasti tästä!

 

Käyttäjän kaikki runot