Lukitsen itseni onnelta

Runoilija FreeBird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005
Viimeksi paikalla: 16.4.2020 20:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

240408 188 runoa
 

Lukitsen itseni
onnelta

en ansaitse sitä.

Tieten tahtoen
onnun yksin

kun syliinkin
voisi palata.

Epäillen

omia voimia ja
toisen halua

olla siinä, vaikka
rakastaisikin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajattelen että juuri se on onnellista, ettei onnea voi ansaita. Se annetaan ilman ansioita. Koskettavaa, herkkää kuvailua: "Tieten tahtoen / onnun yksin // kun syliinkin / voisi palata".

Selkeä ja vahva runo, tuttu tunne varmasti monelle.. Hienoa, pidän.

Hieno runo ja niin tuttu tunne. Pidän tästä, oikein mahtava ja aito.

 

Käyttäjän kaikki runot