Tuomio tulee

Runoilija FreeBird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005
Viimeksi paikalla: 16.4.2020 20:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

240408 188 runoa
 

Inho itseä kohtaan
kasvaa jo korkealle
mahdottomuuksien rajalle

Pelko jonkin menettämisestä
itsensä häpäisemisestä
kalvaa syvältä

Tuomio tulee
jos ei itseltä, niin
niistä sanoistasi, joiden et edes
tiedä olevan kranaatteja

sirpaleina
lentävät kehoon

poistaminen

lähes toivotonta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot