Kaamoksen valtaama

Runoilija FreeBird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005
Viimeksi paikalla: 16.4.2020 20:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

240408 188 runoa
 

kaunistako tää on
harhailla jossain
missä lie

taikoakko esiin ne
hetket joita
kovasti odottaa

mistään mitään saa
jos ei edes lähde
asioita hakemaan
tosissaan

sieltä helvetillisestä
kaaoksesta
mikä on sun pään sisällä

sitten kaikki
raukeaa ja
täydellisyys kumoaa
kaamoksen valtaaman

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot