Olosuhteiden pakosta

Runoilija Feia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- Mitä vähemmän rutiineja, sitä enemmän elämää.

"Olla mukana maailmassa on lahja, niin sanotaan, muttei missään tarinoissa kerrottu kuinka se avataan."
Neljä Ruusua - Meistä jokainen
 

Kohtasit minut vahingossa
ensimmäisen kerran

sen jälkeen kaikki on ollut tahallista
eikä sattumasta voida puhua

He löytävät meistä samanlaisuutta
(kylmyyttä, intohimoa, pelkuruutta, tahtoa)

puhuvat, että olet kaltaiseni
vai muistutanko minäkin sinua?

Olisit voinut olla osa elämääni
mutta hetki on väärä

eivätkä muut ole niin kuin haluaisimme heidän olevan
(muualla, poissa, unohtavina, unohdettuina)

Miksi kaksi elämää kohtaavat toisensa hetkellä
jolla ne eivät voi kietoutua yhdeksi

kuka tätä tahtoikaan eniten?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot