Minä, sinä, hän

Runoilija Feia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- Mitä vähemmän rutiineja, sitä enemmän elämää.

"Olla mukana maailmassa on lahja, niin sanotaan, muttei missään tarinoissa kerrottu kuinka se avataan."
Neljä Ruusua - Meistä jokainen
 

Tunnen olevani haluttu
myönnän sen

rakastettukin

liikaa –
vaiko liian vähän?

Pitelet minua
vaikket aivan saa kiinni

en tiedä, viihdynkö sylissäsi

Sinulle
olen liikaa
hänelle liian vähän

puolet minusta on toisella

Hautaisin kasvoni hänen kaulaansa vasten
suutelisin hänen kehonsa jokaisen jäljen

kun hän ei pakottaisi minua valitsemaan

vain ottaisi minut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteiden kirjoa. Runon tunnelma on tuttu.

 

Käyttäjän kaikki runot