Suhteetonta

Runoilija Feia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- Mitä vähemmän rutiineja, sitä enemmän elämää.

"Olla mukana maailmassa on lahja, niin sanotaan, muttei missään tarinoissa kerrottu kuinka se avataan."
Neljä Ruusua - Meistä jokainen
 

Minä himoitsen sinua

en saa rauhaa kun olet lähelläni
en varsinkaan, jos istut viereeni

tuskastuttavaa
nautinnollista
herättävää

kun täytyy olla hillitty
vaikka kätesi hapuilee minua

koskettaa

vaativammin

Mieleeni palaavat hetket
joina revit vaatteeni päältäni
suutelit niskaani

häveliäänä en mainitse muita liikkeitäsi

Luulen, että muistat ne itsekin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

enemmän kuin jännittävää tuollainen, jotenkin tuntuu tutultakin -nauraapi hän-

tuttu fiilis ja hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot