Kun sinä olet mennyt

Runoilija Feia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- Mitä vähemmän rutiineja, sitä enemmän elämää.

"Olla mukana maailmassa on lahja, niin sanotaan, muttei missään tarinoissa kerrottu kuinka se avataan."
Neljä Ruusua - Meistä jokainen
 

Ilmeissämme häivähdys naurua,
puolikas vakavuutta

kumpaa hyvästit olisivat enemmän?

Lumoushan ei ole haihtunut
sen muoto vain on muuttunut

muistamme taas, miksi olemme tässä

Kun sinä olet mennyt
ei mikään särje sydäntäni pahemmin

kuin katsoa itseäni peilistä
ilman sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot