Tahdotko tähdeksi

Runoilija Tanska

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syntympäpäivä väärennetty
 

Tahdotko, kulta, tähdeksi
ihanaksi tuikkivaksi?

Ei kyse ole tuhostasi,
vaan ihanasta tarinasta.

Tiedätkö, kulta, rakas,
et ole yksin kivuissasi.

On yksi, joka välittää
ja joka elämän antaa.

Et usko elämääsi. :)

Selite: 
jos et usko Jumalaasi
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot