Minä tahtoisin, Isä jo kotiin

Runoilija Tanska

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syntympäpäivä väärennetty
 

Minä tahtoisin Isä jo kotiin, Isä minua väsyttää
Tahdon nähdä jo vastaukset, tahdon uskossa vaeltaa.
Olen odottanut kyllä pitkään jotain valoa elämään.
Olenkin saanut sydämellein ihanan valopisaran.

Minä tahtoisin Isä jo kotiin, Isä minua väsyttää.
Soitin joskus aamusta iltaan minun vanhaa kitaraa.
Säveliin mitään uutta ei tullut. Kaipaus sydämeeni jäi.
Hetkeks väritti laulua toivo -enkeli lauloi mukanain.

Isä, minä tahtoisin kotiin. Ymmärrä paljon mitään en.
Pieni kylkiluu, kuivunut oon: eksynyt metsään toiveiden.
Kunpa voisin paikallain olla! Kunpa voisin levähtää!
Miksi kaiken pitää kestää. Isä, minua väsyttää!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot