Mielipilkut

Runoilija Tanska

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syntympäpäivä väärennetty
 

Hassua: pilkut on väärissä kohdissa,
mutta ne sydäntä lämmittävät.
Miten ihmeessä jotkut pilkut
voivat jonkun sydäntä koskettaa?!

Niin vaaralliselta vaikuttaa.
Nyt olisi vielä tilaisuus
pakoon metsämiestä pyrähtää...

Paikallani tassuttelen, kaikkea ihmettelen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot