onhan

Runoilija Tanska

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syntympäpäivä väärennetty
 

Tärkeänä olemisesta.
Onhan se totta,
että heillä on
omansa.

Kauniina olemisesta.
Onhan se totta,
että hän on silmissäsi
parempi.

Sanomisesta.
Onhan se totta,
että sanasi itkee
kun sinäkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot