Tule

Runoilija Tanska

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syntympäpäivä väärennetty
 

Huudan, koska ei ole sanoja.
Pyörin, koska ei ole tapaa ilmaista.
Katson, koska ei ole tapaa muuttaa.
Tule, ei ole tietä kiertää.

Anna muoto olemattomalle.
Peitä viholliselta elämä.
Lähde taisteluun höyhenenä.
Tule, ei ole tietä kiertää!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot