Taivas ja kuu

Runoilija Justus

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin pimeässä, vain taivas ja kuu rinnallani. Olen eksynyt ja vahingoitettu. Särje sydämeni. Särkymätön rakkauteni tekee kipeää. Pimeässä, enää vain taivas rinnallani..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi upee!
Rivitys tosin häiritsi.

Taivas ja kuu, kaikkien yksinäisten lohduttajat. Tiedämme, että ne ovat aina siellä missä lupaavatkin, niiden puheille ei tarvitse jonottaa, ei tarvitse arvailla kolisevatko puolet sanoista tyhjyyteen, eli korville, jotka eivät kuuntele vaikka olisivatkin siihen kykenevät. Ja joskus, tai oikeastaan useimmiten, sitä ottaisi mieluummin edes sen särkyneen sydämen epätietoisuuden tai yksinäisyyden tilalle.
Miellyttävän haikea tunnelma ja mukavaa luettavaa. Ainakin itseni on helppo tähän samaistua.

Up'ea...

 

Käyttäjän kaikki runot